Ecogidsrotterdam

Hoe de haven van Toulon bezoeken?

De haven van Toulon, gelegen tussen Seyne-sur-Mer, Saint-Mandrier en de grote dijk, is dankzij de uitzonderlijke ligging de meest gewaardeerde haven van de koningen van Frankrijk. Het werd al snel de eerste militaire haven van Frankrijk. U zult verschillende unieke historische monumenten kunnen ontdekken, zoals Fort Balaquier, Fort de l'Eguillette, Villa Tamaris Pacha, tamarisk-mossel- en oesterparken, de architectonische wonderen van Frenand Pouillon, de Koninklijke Toren en vele anderen. Dankzij de Bateliers de la Côte d´Azur kunt u de haven van Toulon en omgeving bezoeken. Om de haven van Toulon te bezoeken, bieden ze u een rondleiding van een uur aan om de geschiedenis aan u te onthullen.

De schippers van de Franse Rivièra

De Bateliers de la Côte d'Azur zijn een familiebedrijf, schippers van generatie op generatie tonen de haven van Toulon. Ze hebben allemaal een uitstekende maritieme cultuur en worden allemaal gedreven door een echte passie voor hun vak en bieden toeristen een gekwalificeerd, gestructureerd, efficiënt en dynamisch team met unieke knowhow.

U kunt een bezoek brengen aan de baai van Toulon, de Gouden Eilanden waaronder Porquerolles, Port Cros, Saint Tropez, Toulon, La Seyne-dur-mer ... Ze verhuren hun sterren ook voor seminars, bruiloften of andere evenementen. Het is ook belangrijk om te weten dat sinds 2010 de Bateliers de la Côte d'Azur de enige is die een pendeldienst per boot aanbiedt en continu werkt om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Transports Maritimes Toulonnais, rondleiding door de haven

Dankzij het zeevervoer van Toulon kunt u de haven van Toulon bezoeken via een rondleiding. Het vertrek zal zijn in Toulon, waar u zult ontdekken dat de haven van Toulon een grote uitgestrektheid is van zeer kalm water, beschut tegen alle wind en de beste plek om te varen. U zult de marinebasis van Toulon en zijn oorlogsschepen, de maritieme prefectuur van Toulon, het vliegdekschip Charles de Gaulles, de begraafplaats van de schepen kunnen zien.

Je gaat dan naar de commerciële haven van La Seyne-sur-mer, de tweede grootste stad in de Var na Toulon, en waar je de activiteit van RO-RO kunt zien. Je ziet er ook de oude scheepswerf van La Seyne-sur-mer. Je gaat verder naar de kustweg van Tamaris, je ontdekt het fort van Eguillette, de baai van Balaquier en zijn mosselparken, het fort van Balaguier, het schiereiland Saint-Mandrier, de Grande Dijk, de stranden van Mourillon en de Koninklijke Toren . Het bezoek eindigt bij het gemeentelijk zwembad van Toulon, de commerciële haven van Toulon en het Félix Mayol-stadion.

De maritieme shuttles van het Mistral-netwerk

De maritieme shuttles van het Mistral-netwerk zijn waterbussen die u naar de stadscentra van Toulon, La Seyne en Saint Mandrier brengen. Het vertrek is bij het Maritiem Station van Toulon, La Seyne, Sablettes, Saint Mandrier of de Pôle Ecoles Méditerranée. De prijsstelling is uniek en wordt misschien meer gewaardeerd in vergelijking met het wegverkeer. De hoofdlijnen zijn 8M, 18M en 28M.

Ontdek Toulon tijdens een kampeervakantie

Toulon is een aantrekkelijke stad met veel bezienswaardigheden die u gezien moet hebben. Aarzel niet om een ​​huuraccommodatie te boeken op de beste camping Toulon om deze bezienswaardigheden beter te ontdekken. Dit openluchthotel ligt te midden van weelderig groen en nodigt u uit om te ontspannen op een charmante en vriendelijke plek. U vindt er vele faciliteiten en hoogwaardige diensten die uw verblijf zullen verbeteren. Laat u op zonnige dagen verleiden door een verfrissend moment in het campingzwembad. Verwarmd tot een ideale temperatuur, kunnen degenen met de kou op elk moment rondspetteren, ongeacht het seizoen.

Wat de accommodatie betreft, heeft camping Toulon een breed scala aan stacaravans. Deze huuraccommodaties zijn gemeubileerd en uitgerust met alle benodigde apparatuur om uw comfort te garanderen. Zeer knusse bedden, huishoudelijke apparaten, televisie, verwarming, sanitair, alles is aanwezig om u maximaal welzijn te bezorgen tijdens uw verblijf in Toulon.

Un désir d'expression, réagissez sur cette information.

Blog

  1. 12 Oct. 2022TOP 3 CAMPINGS MET PROMOTIES IN ARGELÈS SUR MER2718
  2. 22 Mai 2022Quel montant investir dans un crowdfunding immobilier ?3645