Ecogidsrotterdam

Duik in het hart van de mooiste camping in Drome

De schoonheid van de Drome

De Drôme, die trouwt met de rivier wiens naam het aanneemt, is een Frans departement met een onvergelijkbare charme. Gelegen in het zuidoostelijke deel van het land, is het door zijn prachtige kastelen dat de plaats bezoekers betovert. Naast de vele stenen constructies heeft Drôme aanzienlijke bosgebieden. Beschermde gebieden die bijdragen aan een onvergetelijk verblijf. De rivier vormt ook een uitzonderlijke omgeving voor de rest van het departement. Met veel belangrijke culturele invloeden is de lokale gastronomie een niet te missen genot. Van een discrete zoetheid tot een beroemd zout dat snel de grootste fijnproevers walst.

Rustig en genietend van een gunstig klimaat en milieu, gaat Drôme open voor kamperen. Met zones met verschillende decoraties zijn nachten onder de sterren op orde. Elke camping heeft dan verschillende stijlen. Zowel in het hoogseizoen als in het laagseizoen staat camping Drome open voor vakantiegangers en bezoekers. Elk etablissement komt uit op een origineel landschap: bergen, rivieren, groen of zelfs kleine dorpjes met een atypische uitstraling. Winstgevende schilderijen op camping Soleil Fruité. Een aankondiging van aangename zoetheid die complete diensten en memorabele vakanties biedt op een absoluut prachtige plek.

Een originele en rijke vakantie op camping Le Soleil Fruité

Dit 4-sterrenresort in Châteauneuf is de naam Le Soleil Fruité, dankzij de abrikozenbomen en boomgaarden die de omgeving sieren. Vanaf deze camping Drome kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de bergen van de Ardèche en ook op het Vercors-massief. Je wordt verwend door de Fruity Sun, want een enorme ruimte van meer dan 3000 bomen en een boomgaard van 30 olijfbomen laten je dromen, onder een prachtig groen. Tijdens hun verblijf zullen kampeerders de schoonheid en smaak van het fruit van de bomen op het landgoed kunnen waarderen. Le Soleil Fruité is ook een referentie in de Drôme voor zijn kwaliteitsaccommodatie en gevarieerde activiteiten. Ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen, de camping biedt comfortabele stacaravans te huur voor 4 tot 6 personen. De stacaravans zijn ruim en comfortabel en voorzien van een zithoek met tv, keuken, badkamer en apart toilet. De volledig uitgeruste keuken stelt u in staat om te koken zoals thuis, u vindt kookplaten, magnetron, koelkast en serviesgoed.

De camping Drome biedt kinderen en volwassenen de mogelijkheid om allerlei leuke en sportieve activiteiten te beoefenen om onvergetelijke herinneringen op te vullen. Vakanties in Drôme zijn niet compleet als er geen zwembad is om aan alle wensen van zwemmen onder de prachtige zon te voldoen. Op camping Le Soleil Fruité is het waterpark een klein paradijs voor het hele gezin met een verwarmd binnenzwembad, peuterbaden voor peuters, een waterglijbaan en 4 zwembaden omgeven door strand. Wat is er mooier voor een warme familiesfeer tijdens de vakantie. Op de camping zijn een restaurant, een bar en een ijssalon geopend om u een aangenaam verblijf in een vriendelijke sfeer te bezorgen.

Un désir d'expression, réagissez sur cette information.

Blog

  1. 12 Oct. 2022TOP 3 CAMPINGS MET PROMOTIES IN ARGELÈS SUR MER2718
  2. 22 Mai 2022Quel montant investir dans un crowdfunding immobilier ?3645