Ecogidsrotterdam

Misschien om een ​​zeilboot en een barbecue te huren?

Navigeer rond de Middellandse Zee-eilanden op uw boot mooie parel. De enige plek waar je zal eindigen met uw reflectie op het water. En deze vrijheid om alles met de smaak van het schelpdier onder de tong en de geur van zout water te ontdekken.

De boottocht

Een boot cruise biedt u alle voordelen van een reis naar het buitenland. Het goed plan, wanneer men aan de kust, is om het kampvuur te maken en te eten goed gegrilde gemarineerde kip. Niets in theorie niet toegestaan om een barbecue te lanceren op het strand. Op de boot voor anker, vaak gemaakt van de barbecue, neem dan gewoon een draagbare BBQ dat. Maar we moeten leren om een aantal gebieden die de vuurtoren maar niet wil branden te beschouwen als een noodsignaal af te wikkelen. Men kan een kalme zee als Taravo, Villasimius, Verdon Crown waardoor er meer dan genoeg van vegetatie te kiezen.

De esthetiek van een zeilboot

Om u overstag, verhoogde sensatie en de grote momenten in de Middellandse Zee aan de Atlantische kust of de andere kant van de wereld. Ons team zal alle navigatiesystemen project aan boord van een zeilboot vast te leggen. Huur een zeilboot voor een week is de beste optie om het beste van het trio plezier, gezelligheid en sportiviteit te genieten. U zult uw geluk te vinden, zeilboot huren griekenland de enkele uitgang 100% zeilen in de richting van een verankering.

En dan is de schipper

Normaal gesproken, volg gewoon de regels voor reizen websites naast zeilboot, dus het is ideaal om de boot te huren zonder schipper. Maar als de eigenaar is de schipper zelf, geeft hij de voorkeur aan de bar te houden en het is ook zeer geschikt voor zeilen praktijk. Dus echt, heb je geen vergunningen te hebben en de boot is binnen een agentschap, kunt u een professionele schipper service. Het zal manoeuvreren de boot levert u tips om te verbeteren en kennen de goede plaatsen om te anker.

Men kan verschillende soorten zeilboten, waarvan de catamaran is de meest bekende zijn. De catamaran is, meestal, comfortabeler en met zijn slanke verschijning geeft het een voordeel voor de wind en pure gevoelens voor een uitje op zee.

Un désir d'expression, réagissez sur cette information.

Blog

  1. 12 Oct. 2022TOP 3 CAMPINGS MET PROMOTIES IN ARGELÈS SUR MER2718
  2. 22 Mai 2022Quel montant investir dans un crowdfunding immobilier ?3645